Alla inlägg den 30 juli 2006

Av Jonas - 30 juli 2006 20:22

Mitt första bidrag till listmanin (som jag väljer att kalla för Lista Livet) blir en lista över saker jag tycker om.Det är en bra lista som jag kan skriva ut och sätta upp på kylskåpet. Då ser jag den varje dag och kommer ihåg att göra saker som jag tycker om... Bra vá !Saker jag tycker om-Soluppgångar.-Solnedgångar.-Sommarvärme.-Att få tänka i lugn och ro.-Hängmattor.-Apelsinjuice.-Kärlek.-Att svänga riktigt mycket med min båt.-Jessica.-Att skratta hjärtligt.-Laga köttbullar som andra tycker om.-Gå barfota.-Att bada i havet eller i en sjö.-Att golfa.-Pasta med vin.-Göra ritningar på en båt som jag vill bygga.-Kanelbullar.

Av Jonas - 30 juli 2006 14:03

Idag hade jag tänkt att jag skulle köpa mig en ny mobil. Men så visade det sig vara Söndag och alla affärer är stängda.Ibland tycker jag att jag lever ett konstigt liv. När jag är ute på min båt och jobbar, då är jag liksom där. Då är jag i båt-verkligheten.Sen, efter 4-5 veckor, så kommer jag hem och då är jag ledig. Helt. På så vis går jag på något sätt omkring i samhället som en betraktare. Som en besökare.En besköare i verkligheten.Jag går här och betraktar verkligheten. Jag ser när alla lever sina liv. Jag ser när ni går till era jobb. När ni uppfostrar era barn.Detta är en tillvaro med två sidor (som allt annat).Dels är det väldigt skönt att vara så mycket ledig som jag är. Jag har all tid i världen att spela golf och leka med bilen på. Jag kan passa på att handla när ni är på jobbet då det inte är några köer å sånt.Samtidigt så är jag på något vis lite utanför. Jag är inte helt och hållet en del av verkligheten. Samhället. För mig finns det till exempel ingen vardag eller helg. För mig är alla dagar grå. Det blir extra tydligt när jag får för mig att handla något och sedan märker att det söndag och att allt är stängt.Så idag kan jag inte köpa någon mobil. Jag får göra det imorgon istället...Då åker jag och spelar golf !

Av Jonas - 30 juli 2006 13:53

Jag hade så tråkigt igår kväll så jag satte på en film. Jag hade köpt "Bröderna Grimm" men jag hade inte hunnit kolla på den ännu, så igår gjorde jag slag i saken... Peter Stormare var med !Han måste vara en av vår tids absolut bästa skådespelare ! Han kan spela alla typer av roller och han gör dom alla med bravur.I Bröderna Grimm spelar han en skruvad italiensk tortyrmästare *asg* Det är nästan så att jag får lust att se den igen, bara jag tänker på det.Har ni inte sett bröderna grimm ännu så se den. Om inget annat så för att få se Stormare i högform.För övrigt så var filmen också bra. Jag gillar filmer med äventyr och mystik.Å vet ni vad som händer om man spelar en skiva med countrymusik baklänges?Jo, bilen blir hel, hunden frisk, det slutar att regna och frugan kommer tillbaka. *s*

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad saknar du på Bloggagratis.se?
 En HTML-editor
 Att kunna ha en bild som bloggtitel
 Kunna ha en bild i min presentation
 Annat (se kommentarer)
 Inget, det är bra som det är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Juli 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards